Skip to content
Previous slide
Next slide

web-, reklame- og design.

Vi kommer fra ulike miljøer, i hovedsak reklame og digitalbyrå. Alle med bred og lang erfaring innenfor kjernekompetansen vår som er nettsider, nettbutikk, synlighet og digital markedsføring.

Det finnes mange ulike plattformer man kan bruke for å øke sin synlighet på nett. Målet med annonseringen kan også variere – øke salg, trafikk, få flere leads, mer engasjement, drive folk til din fysiske butikk, promotere et arrangement eller melde seg på nyhetsbrev? Uansett målsetning og ønsket plattform, finner vi sammen ut hvordan vi skal få det til. Plattformer vi bruker:

  • Google ads
  • Facebook /Instagram ads
  • Linkedin ads
  • Mailchimp

Fokus på forretningsmål og innsikt

For oss handler det om å bruke digitale plattformer på riktig måte med riktig budskap, for å engasjere potensielle kunder til å vurdere en kundes merkevare. Strategien som legges er at potensielle kunders interaksjon skal lede til merkevarens hjemmeside eller kampanjeside. Da for å konvertere til kunde, basert på bedriftens mål (KPI).

Der det er mulig å måle en konvertering/ handling, som eksempelvis kan være å kjøpe et produkt, fylle ut et kontaktskjema eller sette seg inn i produktets egenskaper, kan vi identifisere de potensielle kundene som ikke utfører en handling. Målet er da å fortsette å påvirke disse personene med budskapet etter at de har forlatt hjemmeside eller kampanjeside. Dette heter remarketing og er en av de viktigste funksjonene en digital markedsfører kan bruke.

Bruk pengene riktig

Vi ønsker og veilede bedrifter til å benytte digitale, målbare medier fordi forbrukernes vanemønster har endret seg kraftig de siste årene. Ny teknologi gjør det enklere å treffe mer riktig med markedsføringen.

Så og si alle i Norge har en smartelefon. Du som annonsør får stadig flere valgmuligheter og teknologien gir muligheter vi aldri har sett tidligere til å treffe mer presist. Man trenger ikke lenger store budsjetter for å skape synlighet. Men man må fortsatt gjøre en grundig jobb med gode ideer, design, annonser, tracking og analyse.

Vi hjelper i dag store og små bedrifter med dette og tar gjerne en uforpliktende prat med din bedrift om hvordan vi kan bidra til å effektivisere dine markedsføring.

REFERANSER